دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارسال تانک‌های از رده خارج دانمارک برای اوکراین

یک شبکه دانمارکی فاش کرد 50 درصد از تانک‌های «لئوپارد» که کپنهاگ برای اوکراین ارسال کرده، دارای نقص فنی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه دو تلویزیون دانمارک در گزارشی فاش کرد بیش از ۵۰ درصد از بسته جدید تانک‌های «لئوپارد ۱» که دانمارک برای اوکراین ارسال کرده، دارای نقص فنی است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که این تجهیزات نظامی ظاهراً برای جایگزین شدن با محموله قبلی آلمان که کی‌یف به دلایل مشابه آن‌ را رد کرده بود، ارسال شده است.

 

شبکه دو دانمارک جمعه در گزراشی به اظهارات «ترئولس لوند پولسن» وزیر دفاع این کشور اشاره کرد که به همتایانش گفت ۱۲ تانک از مجموع ۲۰ تانکی که دانمارک ارائه کرده، دارای مشکل است. ۱۰ تانک از این تانک‌ها از قبل وارد اوکراین شده است و پولسن می‌گوید که دارای نقص‌های فنی جزئی هستند و تعمیرکاران محلی در حال رسیدگی به این مشکلات هستند. ۱۰ تانک دیگر همچنان در لهستان است و حداقل دو تانک دچار نقص‌های جدی است.

 

شبکه راشاتودی در این خصوص گزارش کرد در ماه فوریه، دانمارک با آلمان که تولیدکننده تانک‌های لئوپارد است و همچنین با هلند به توافق رسیدند که ۱۰۰ تانک لئوپارد «۱A۵» به اوکراین ارسال کنند. با این‌حال، اوایل ماه ژوئیه، وزارت دفاع دانمارک اعلام کرد که تحویل این تانک‌ها به واسطه مشکلات فنی مربوط به نوسازی برجک تفنگ‌ها به تعویق افتاده است.

 

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که خود دانمارک در سال ۲۰۰۵، این مدل تانک را از رده خارج کرد. اوایل هفته گذشته، روزنامه «اشپیگل» آلمان گزارش کرد که کی‌یف بسته حاوی ۱۰ تانک لئوپارد ۱ برلین را به واسطه وضعیت نامساعد این تانک‌ها رد کرد.

 

وزیر دفاع دانمارک اوایل سپتامبر اعتراف کرد که حداقل شش تانک مورد استفاده در برنامه آموزشی ارتش اوکراین در حقیقت از موزه قرض گرفته شده بود. وزیر دفاع دانمارک در آن زمان گفت که این تانک‌های مورد نظر برای استفاده در میدان نبرد نیاز به نوسازی دارد زیرا چندین سال است که بدون استفاده مانده‌اند.

 

دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

 

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./ فارس

ارسال نظر